Gazdit keresünk

2024.06.08. 09:30

Hóborc, Hecsedli és Jónás keresi az álomgazdiját

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

 

Hóborc 2 év körüli, ivartalanított, nagyon kedves, barátságos nőstény kutyus. Hernádnémetiben csavargott, majd bement egy portára 3 kölykével. Hóborc nagyon szereti az embereket, bármikor, bárkit. Talán kuvasz keverék, de házőrzésre nem alkalmas, sokkal inkább családi kedvencnek.

 

Hecsedli 5 éves ivartalanított nőstény. Az embereket nagyon szereti, szívesen és szépen sétál pórázon. Sok mozgásra, játékra van szüksége, idősek mellé nem ajánlják. Sajnos a többi kutyát nem szereti, ezért csak egyedüli kutyának való.

 

Jónás 5 éves, ivartalanított kankutya. Előző tulajdonosa eladta a házzal együtt, de Jónás annyira ragaszkodott hozzá, hogy egyfolytában megszökött. Ongáról került be a menhelyre, eleinte nagyon bánatos volt, de mára már egy kedves, barátságos kutyus, kutyákkal és emberekkel egyaránt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában