Tündérszépek 2024

2024.07.31. 14:00

Az utazás szerelmese a szerencsi Tündérszépe, Orosz Viktória

Elkezdődtek a Tündérszépek 2024. országos döntőjének előkészületei, amely szeptember 29-én Budapesten rendeznek meg. Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyét a 22 éves szerencsi Orosz Viktória képviseli.

Galambos Eszter

Orosz VIktória Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyét képviseli a Tündérszépek 2024 döntőjében

Fotó: BOON

A vármegyénket a Tündérszépek 2024. versenyen képviselő szépséget, Orosz Viktóriát arról kérdeztük, mit szólt, amikor megtudta, hogy bejutott a döntőbe és milyen eredményt vár magától a versenyben. 

Orosz Viktória
Fotó: BOON

Viktória kérdésünkre elmondta, nagyon boldog volt, hogy vármegyei szinten az első lett. Ez volt az első szépségversenye, ahol igyekezett mindent megtenni, hogy a képei és a bemutatkozása meggyőzze a zsűrit. A családja biztatására jelentkezett elsősorban. Egyébként 18 évesen kérték fel az első termékfotózására, ott elkezdte érdekelni a szépségipar. Húsz évesen csinálta meg az első portfólió fotózását és most a Tündérszépek 2024 verseny előtt egy újabbat, hogy aktuális képekkel tudjon jelentkezni.

Profi stábbal dolgoznak

Viktória elmesélte, hogy július 17-én a fővárosi Hír TV székházában találkozott a döntős csapat. Itt a versenyzők részt vettek egy felkészítő napon, ahol profi stáb gondoskodott arról, hogy elkészüljenek a lányok fotói, illetve bemutatkozó kisfilmjei a Tündérszépek 2024 döntőjére. 

A mentorok személyesen, illetve videóüzenetekkel biztatták a lányokat a felkészítő napok során. Amikor a sminkelés befejeződött és a frizura is elkészült, indult az interjúzás, aminek az anyagából készül el a bemutatkozó kisfilm. Egy portfólió fotó is készült mindenkiről, amelyen egységes öltözetben fehér felsőben és farmernadrágban is bemutatkozik a hölgyek. 

A döntő előtt szeptember 27-én várható még egy felkészítő nap.

Jógával készül a megmérettetésre 

A szépség hazahozhatta magával a magas sarkú cipőt, amiben vonulni fognak. Viktória viccesen megjegyzi, hogy minél kényelmesebben mozogjon benne, otthon bizony nap mint nap jön-megy, ezzel koptatva a parkettát és a szőnyeget. Ezenkívül a sport egy nagyon fontos eleme az életének, hosszú távú célja, hogy egy jógacsoportot alapítson. Jelenleg egy szerencsi jógacsoport tagja, ahova december óta jár. Nagyon közel áll hozzá a tánc is, régen jazzbalettozott. A meditáció is része a napjainak, ami nagyon kikapcsolja. Szeret új dolgokat is kipróbálni, többször körbetekerte már biciklivel a Balatont, illetve az átúszással is megpróbálkozott az idei évben.

Világot látott lány 

Viktória fiatal kora ellenére már nagyon sokat utazott. Két évig folyami hajón is dolgozott vendéglátásban, bármixerként. Mivel édesanyja balatoni, ezért két szezont Balatonalmádiban dolgozott, majd 19 évesen egy hónapot Görögországban, ezek után következett a hajózás. Itt amerikaiakkal foglalkozott, ezért az angol nyelvet folyékonyan beszéli.

Szeretne dobogóra állni 

Viktória úgy gondolja, hogy számára már az is óriási dolog, hogy bekerülhetett és képviselheti Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyét. Nagy reményekkel és magabiztosan várja a megmérettetést de szerényen, hiszen tudja, hogy nála sokkal tapasztaltabbak is vannak versenyben, akik komoly konkurenciát jelentenek. Ennek ellenére mindent megtesz majd azért, hogy dobogós helyezést érjen el.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában