Koncert

1 órája

A Nemzeti Hang megtölti a miskolci éjszakát

A hazai rockélet egyik kiemelkedő zenekara, a Nemzeti Hang ezen a héten indítja el őszi-téli turnéját. Az első állomások egyike Miskolcon a Helynekem, október 5-én, szombaton.

Gárdonyi Edina

Miskolcon lép fel a Nemzeti Hang

Fotó: Nemzeti Hang

Az együttes energikus koncertjeivel és mély tartalmú szövegeivel már régóta belopta magát a magyar rockrajongók szívébe. A Nemzeti Hang zenéjében a modern és klasszikus rock stíluselemei egyaránt megjelennek, míg szövegeikben gyakran felbukkannak hazafias és társadalmi témák, amelyek fontos üzeneteket közvetítenek. 

A banda legújabb videóklipje, „Az ember gyermeke”, frissen került fel a YouTube-ra, és közel két hét alatt már húszezres nézőszámot ért el. A dal a banda erőteljes hangzásvilágát ötvözi a mélyreható üzenetekkel, amelyhez látványos klip társul. 

A zenekar azonban nem áll meg itt: folyamatban van a 15 éves jubileumi nagylemezük elkészítése is, amelyet 2024-ben egy nagyszabású turné keretében mutatnak majd be. Az új albumon a rajongók minden bizonnyal újra találkozhatnak a Nemzeti Hang erőteljes riffjeivel és dallamos vokáljaival, amelyek az együttes védjegyévé váltak az évek során.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában