Katasztrófavédelmi hírek

2020.11.17. 07:30

A 46. hét jelentősebb káresetei

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 78 alkalommal riasztották, amiből 26 műszaki mentés volt.

20200722 Répcelak Répcelak, Önkormányzati Tűzoltóság - A répcelaki tűzoltók mindennapjai A képen: Az önkormányzati tűzoltóság szolgálatban lévő állománya a rendelkezésükre álló Scania 113 H 310 típusú valamint a Steyr 16 S 26 típusú gépjárműfecskendők előtt Fotó: Horváth Balázs HB Vas Népe

Forrás: MW

Fotó: Horváth Balázs

Teljes terjedelmében égett egy harminc négyzetméteres lakóház Tibolddarócon, a Táncsics Mihály úton november 10-én. A tüzet a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók eloltották és átvizsgálták az épületet. Az eset során nem történt sérülés.

Egy lakóház égett Cserépfalun, a Kossuth Lajos úton november 11-én. A teljes terjedelmében lángoló, hatvan négyzetméteres épület tüzét a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók oltották el. Az eset során senki sem sérült meg, azonban az ingatlan lakhatatlanná vált.

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Szerencsen, a Rákóczi úton november 11-én. A tüzet a helyi hivatásos tűzoltók fékezték meg és oltották el, a lángok csak néhány négyzetméteren rongálták meg a tetőt. A tűzben senki sem sérült meg és az épület lakható maradt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában