Közlekedésbiztonság

2024.09.12. 15:43

Bike Day napot tartottak Kazincbarcikán

Az iskolakezdéshez igazította a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a gyerekekre, illetve baleset- és bűnmegelőzésre szabott Bike Day napját.

A legkisebbek is örültek a rendőröknek Kazincbarcikán

Fotó: police.hu

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2024. szeptember 12-én a biztonságos iskolakezdés jegyében szervezte meg a Mezey István Művészeti Központban a Bike Day napot. A baleset- és bűnmegelőzési programon hat helyi általános iskolából érkeztek gyerekek.

A kisiskolások kipróbálhatták a motoros szimulátort, a KRESZ kereket, a játékos ügyességi tesztek pedig a bűn- és balesetmegelőzési ismeretek átadását támogatták. A bűnmegelőzési sátornál a kerékpárral érkezők regisztrálhatták a bicajokat is. A versenyeken fel kellett ismerniük a rendőri karjelzéseket, a kerékpáros ügyességi pályán pedig tesztelhették tudásukat.

bicaj

A kazincbarcikai biztonságos iskolakezdés szakmai támogatásáról a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, a főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság, a Bűnmegelőzési Tanács, illetve házigazdaként a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai gondoskodtak.

13 kép

Galéria megnyitása

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában