Dolgoznak

11 órája

Útburkolati munkák miatt változhat a közlekedés rendje Miskolcon

Útszegély- és útburkolat-rekonstrukció, valamit csapadékvíz elvezetés kialakítása van folyamatban a 38. héttől kezdődően a Kisfaludy utca – Berzsenyi Dániel utca kereszteződésben, valamint az ott elhelyezkedő autóbusz fordulóban, a munkák azonban az autóbusz- és közúti közlekedést jelenleg még nem befolyásolják jelentős mértékben.

Boon.hu

Illusztráció

Fotó: Pusztai Sándor

A munkálatok az időjárási körülmények függvényében előreláthatólag szeptember 23-án jutnak el az aszfaltterítés fázisába, amikor 8:00 órától üzemzártáig a buszfordulót a 3A járatok nem érintik. Az egyéb közúti forgalom számára a Berzsenyi Dániel utca zárása szeptember 23-án 7:00 órától, várhatóan szeptember 24-én 7:00 óráig  tart.

A lezárt útszakasz, és az ott található gázcsere telep megközelítésére a Kisfaludy Károly utca - Sík utca - Rét utca terelőútvonal igénybevételével is lehetőség van. A Kisfaludy Károly utca a munkavégzés teljes időtartalma alatt átjárható lesz, tájékoztatott a miskolci önkormányzat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában