Bűnügyi hírösszefoglaló

2022.10.10. 11:30

Gázolt a vonat Miskolc és Nyékládháza között, halálos baleset az ózdi ralin

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban október 3. és október 9-e között.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Gázolt a vonat Miskolc és Nyékládháza között - Hétfő hajnalban Miskolc és Nyékládháza között egy szerelvényvonat egy jól működő fény- és félsorompós vasúti átjáróban elgázolt egy embert - tájékoztatott a Mávinform.

„Mellkasára térdepelt és ököllel ütötte” - brutális verést kapott az alkalmi légyott után - A Debreceni Ítélőtábla helybenhagyta a Miskolci Törvényszék első fokú ítéletet, ami így jogerőre emelkedett.

Sokba került, hogy a 37-esen ráléptek a gázra - A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton három gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, akik jelentősen túllépték a sebességhatárt.

Másfél milliót emeltek le egy borsodi férfi számlájáról a csalók - Két csalástípus is folyamatosan szedi az áldozatait. Az egyiknél egy csomagküldő szolgálat nevével élnek vissza, a másiknál pedig banki alkalmazással.

Hatalmas fekete füst a régi kohászat felett! (Fotókkal!) - Ellepték a közösségei oldalt a fotók Miskolcról: hatalmas fekete füstgomolyag áll a régi LKM területe felett.

Traktor alá szorult egy ember Ózdon - Patakba csúszott és felborult egy kistraktor október 6-án csütörtök délután Ózdon, az Uraj út közelében.

Frontális karambol a 3-as főúton - A baleset a csobádi szakaszon történt, egy embert feszítővágóval szabadítanak ki a tűzoltók.

Halálos baleset az ózdi ralin - Már zajlott a díjkiosztó, amikor a tragikus hír érkezett.

Kettős karambol Szikszónál - A balesetnél a miskolci tűzoltók végzik a műszaki mentési munkálatokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában