Teljes útzár

2024.07.03. 08:00

Baleset történt Mezőkövesd térségében: mentőhelikopter a helyszínen

A 3-as főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Boon.hu

Baleset, teljes útzár

Forrás: Mezőkövesd Képekben

Összeütközött egy személygépkocsi és egy teherautó a 3-as főút 146-as kilométerénél, Mezőkövesd térségében szerda reggel. A baleset következtében beszorult egy ember, őt a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók a mentőszolgálattal közösen kiemelték a kocsiból. Az egységek áramtalanítják a járműveket.

baleset Mezőkövesd
A nő személyautójával Tard felől kanyarodott volna föl a 3-as főútra, de valamilyen okból nem vette észre a balról, a főúton érkező furgont, ami az intenzív fékezés ellenére oldalról nekiütközött.
Forrás: Mezőkövesd Képekben

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a katasztrófavédelem

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől, Zupkó Jázmintól megtudtuk még, hogy egy kisteherautó elé kanyarodott ki egy személygépjármű, amelyet egy hölgy vezetett. A baleset során a hölgy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mentőhelikopterrel szállítottak a vármegyei kórházba. Azt is elmondta, hogy a helyszíni szemle idejére zárták le a 3-as főút érintett szakaszát. "A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja" - tette hozzá. 
 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában