Beismerték

2024.07.24. 18:50

Minek is egy építkezésre betonacél?

Már a helyszínen beismerték tettüket azok a betonacél tolvajok, akiket egy szabadságát töltő rendőr buktatott le.

Úgy gondolták felesleges az építkezésre a betonacél

Fotó: MW

A mi történtetünk azzal kezdődött – a tolvajoké kicsit hamarabb, de erről majd később -, hogy a szabadságát töltő Andó László rendőr alezredes, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetője szombat délután (július 20-án) elindult az egyik sajószentpéteri üzletbe bevásárolni. S miközben sorolta a tételeket tej, kenyér a lányomnak valami, FÉMTOLVAJOK?!

Az élelmiszerbolt mögött ugyanis egy építkezés zajlik, de felettébb gyanús volt kollégánknak, hogy szombat délután ketten vasanyagot pakolnak egy járműre. Az osztályvezető értesítette szolgálatban lévő kollégáit, akik elszámoltatták a két álmunkást, akik a vasat eldobva kezükből, azonnal beismerték tettüket.

A férfiak úgy gondolták, - az ő történetük itt kezdődött-, hogy az általuk korábban kifigyelt hajlított betonacél, a vasacél, a hajlított pilletartó + 1 lapát már nem kell senkinek.

 Minek is egy építkezésre betonacél?

Mindenestre a körülményeket tisztázandó, a rendőrök előállították a két férfit a kapitányságra.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást az ügyben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában