Esti fennakadás

2024.07.19. 14:00

Falnak csapódott a BMW a Régiposta utcán

Hárman szenvedtek könnyű sérülést csütörtökön a Szentpáli utca és a Szűcs Sámuel út kereszteződésénél csütörtök este 22 óra után.

Édes Richárd

Azt írták a közösségi felületen, hogy az esti szolgálatot teljesítő rendőrök teljes létszámban kivonultak a baleset helyszínére

Fotó: Facebook

„Egy Nissan típusú személygépkocsi nem adott elsőbbséget a feléje jobbról érkező BMW-nek, így a két autó összeütközött - tudtuk meg Dobi Tamástól, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől. – A BMW nekiment a jelzőlámpának, aztán egy épület falának a Régiposta utcán. A Nissan és a BMW utasai könnyű sérüléseket szenvedtek.” 

A baleset során a két autó és a jelzőlámpa rongálódása miatt jelentős anyagi kár keletkezett, a rendőrség vizsgálja a körülményeket. 

Portálunk úgy tudja, a helyszínelés idejére lezárták a környéket, aminek az egyik Facebook-csoportban többen is hangot adtak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában