Ütött, rúgott

2024.08.22. 11:00

Nem fizetett, ezért jól megverte

Az Encsi Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat egy férfival szemben.

Boon.hu

Megütötte a férfit

Fotó: Shutterstock

A vád szerint a vádlott 2023. május 17-én délután egy Boldogkőváralján lévő élelmiszerüzletben találkozott egy ismerősével, akit megkért, hogy vásároljon neki egy 0,5 deciliteres szeszes italt. A vádlott kérésének a férfi vonakodva eleget tett, azonban a vádlott ekkor további üdítőitalokat is ki akart fizettetni vele, erre azonban már nem volt hajlandó.

Verekedés lett belőle 

A vádlott ennek ellenére a pénztárszalagon az ismerőse által megvásárolni kívánt árukhoz tolta az üdítőitalokat, amelyeket a férfi előbb visszatolt, majd miután a vádlott újra elé tolta azokat, a férfi félre söpörte az italokat. Emiatt szóváltás alakult ki közöttük, amelynek során a vádlott megütötte az ismerősét, aki védekezésképpen a vádlott felé rúgott. Miután a dulakodás során a vádlott a pénztár mellett felhalmozott virágföldes zsákokra lökte ismerősét, a jelenlévő személyek közbeléptek és véget vetettek a cselekménynek. 

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos cselekménye az azt észlelőkben megbotránkozást és riadalmat keltett. 

Az ügyészség a vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak - tudta meg a boon.hu.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában