Vízi baleset

2024.08.04. 11:00

A Neptunosok is mentettek a felborult hajónál szombaton – fotók, videó!

A komp vezetőhuzalának ütközött a rendőrségi kishajó, amely átfordult a tengelye körül és felborult, majd félig el is süllyedt.

Boon.hu

Forrás: Neptun Mentőcsapat

Szerencsére nem lett tragédia a balesetből, amely a lentebb látható videó alapján akár sokkal rosszabbul is elsülhetett volna.

Forrás: FrissMédia

A FrissMédia értesülése szerint a hajón 12-en utaztak, és mindenki a vízbe került. A csapat nagy szerencséjére egy másik baleset miatt Timáron volt a Nyíregyházi Tűzoltó és Vízimentő Egyesület speciális hajója, akik a riasztást követően azonnal a balesetet szenvedett utasok segítségére siettek. A helyszínre több mentőegységet és tűzoltót is riasztottak. Végül mindenkit sikeresen kimentettek a vízből.

Forrás: FrissMédia

A balesethez nagy erőkkel vonult a rendőrség, a katasztrófavédelem, illetve a mentőegységek segítségét is igénybe vették. Így például a miskolci Neptun Mentőcsapatot is riasztották.

Forrás: Neptun Mentőcsapat

„Ma egy Timárnál felborult hajó mentésénél segítettünk mentőcsapatunk búvár egységével, a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület elnökével és a Rakamazi Önkéntes Tűzoltó Egyesület búvárával” – számoltak be közösségi oldalukon a mentésről.

A videó a balesetről:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában