Közlekedési baleset

14 órája

Hármas karambol Mezőkövesdnél

A balesetben többen megsérültek.

Három autó ütközött össze.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: deniska_ua

Összeütközött három személygépkocsi Mezőkövesd külterületén, a 3302-es út 5-ös kilométerszelvényének a közelében, az M3-as autópálya felüljáróján. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, melynek során áramtalanítják a járműveket. Borsodivánka felé lezárták az érintett útszakaszt - tájékoztatott a Katasztrófavédelem.hu.

----

Összeütközött három személygépkocsi Mezőkövesd külterületén csütörtök délelőtt, a 3302-es út 5-ös kilométerszelvényének a közelében, az M3-as autópálya felüljáróján. A balesethez tűzoltók is érkeztek, akik áramtalanították a gépjárműveket. Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az elsődleges információk szerint elsőbbségadási kötelezettség elmulasztása miatt történhetett a baleset, de a baleset pontos körülményeit a hatóság vizsgálja. "3 fő sérült meg a balesetben az elsődleges információk szerint" - tette hozza.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában