Borzalmas

2024.09.02. 12:42

Tizenöt éves lányt erőszakolt meg Zádorfalván két fiatal

Elkapták a szexuális erőszakkal gyanúsított fiatalokat, nyomkövetőt tett rájuk a rendőrség.

Boon.hu

Ketten erőszakolták meg a fiatal lányt Zádorfalván

Fotó: Shutterstock

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a két fiatalkorú férfinak a bűnügyi felügyeletét, akik egy kiskorú sértettel végezhettek erőszakkal "szexuális cselekményt".  

A nyomozás adatai szerint 2024. augusztus 29-én, az esti órákban egy 15 éves lány hazafelé tartott Zádorfalva községben biciklijével, amikor leszólította őt három falubeli fiatal. A beszélgetés során a három közül két fiú megkérte a lányt, hogy menjen velük, valamit mondani akarnak. 

A lány követte a fiúkat, és amint egy külterületi részhez értek, behúzták őt az út mellett található kétszintes elhagyatott pinceházba, ahol mindketten erőszakkal szexuális cselekményt végeztek vele, majd megfenyegették, hogy erről senkinek se beszéljen.

Így döntött a bíróság

A gyanúsítottak cselekménye – bizonyítottság esetén – alkalmas szexuális erőszak bűntette minősített esetének a megállapítására. A bíróság álláspontja szerint olyan magas a cselekmény büntetési tétele, hogy emiatt a gyanúsítottak szökésétől, elrejtőzésétől lehet tartani. Az is feltehető, hogy bizonyítási eszközök elrejtésével vagy a sértett és a tanúk befolyásolásával a bizonyítási eljárást megnehezítenék. 

A bíróság mindezeket mérlegelve négy hónapra elrendelte a két fiatalkorú gyanúsított bűnügyi felügyeletét a mozgásukat nyomon követő technikai eszköz alkalmazásával. A végzés végleges.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában