Szerencse

3 órája

Nem esett kútba az életmentés Miskolcon

A rendőrök a kertben talált slagot leeresztették a kútba, aminek segítségével a bajba jutott férfit kihúzták a hideg vízből.

Boon.hu

Slaggal húzták ki a kútból a bajba jutott férfit

Forrás: Facebook

Kútba esett egy férfi Miskolcon október 6-án délelőtt - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldala. A rendőrségre 10 óra 20 perckor érkezett bejelentés szerint a férfi mintegy öt méteres mélységben volt, a víz majdnem ellepte, önerőből nem tudott kimászni, és nem lehetett tudni, megsérült-e.

Kihúzták a hideg vízből 

A Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrsének munkatársai, Kovács Viktor Ádám törzsőrmester, és Vinnai-Mérai Dorina Rozália őrmester - miután elsőként megérkeztek a helyszínre - azonnal felmérték a lehetőségeket. 

Vinnai-Mérai Dorina Rozália őrmester 
Fotó: Facebook
Kovács Viktor Ádám törzsőrmester
Fotó: Facebook

Szerencsére lehetett kommunikálni a férfival. A rendőrök a kertben talált slagot leeresztették a kútba, aminek segítségével a bajba jutott férfit kihúzták a hideg vízből. Az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársai helyben ellátták a férfit, aki a gyors beavatkozás eredményeként elkerülte a közvetlen életveszélyt. 
Arról nincs információnk, hogyan esett bele a kútba a pórul járt férfi.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában