Erőszak!

3 órája

Tanárnőkre támadt rá az iskolaudvaron

Ittas állapotban támadt rá egy férfi az iskolaudvaron gyermeke osztályfőnökére és az igazgatónőre az egyik borsodi településen.

Boon.hu

Dühében tanárokra támadt

Fotó: Ollyy

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt. A vádirat szerint a férfi 2023. szeptember közepén, az egyik napon, a délutáni órákban, ittas állapotban az egyik borsodi településen lévő általános iskola udvarán szóváltást kezdeményezett a fia osztályfőnöknőjével azért, mert azt feltételezte, hogy korábban gyermekét bántalmazták az osztálytársai. Szidalmazta a tanárnőt, majd több alkalommal, kézzel meglökte.
A vita után röviddel odament az igazgatónőhöz, őt is felelősségre vonta, szitkozódva, illetőleg jobbkézzel, többször a bal vállánál meglökte.

Börtönbe küldenék 

A pedagógusok, akik közfeladatot ellátó személynek minősülnek, a cselekmények következtében nem sérültek meg. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában