Helyi közélet

2011.08.24. 13:58

Teltházas koncert Szerencsen

Szerencs - Zsúfolásig megtelt a szerencsi Kisboldogasszony római katolikus templom augusztus 19-én este a Zempléni Fesztivál keretében szervezett Bach-estre.

Szerencs - Zsúfolásig megtelt a szerencsi Kisboldogasszony római katolikus templom augusztus 19-én este a Zempléni Fesztivál keretében szervezett Bach-estre. A vendégeket Turjányi Miklós fesztiváligazgató, Darvas László plébános és Koncz Ferenc polgármester köszöntötte. Szerencs vezetője örömmel  konstatálta, hogy a gazdasági nehézségek ellenére huszadik éve van jelen Zemplén kulturális életében a fesztivál, és reményét fejezte ki, hogy a jövőben is tudja majd a város anyagilag támogatni a rendezvényt. A Bach-esten fellépett: Szutrély Katalin - szoprán, Nagy Bernadett - alt, Kálmán László - tenor, Csizmár Dávid - basszus, Kertész Ildikó - fuvola, Hamar Gergely - oboa d amore, Purcell Kórus, Orfeo Kamarazenekar, vezényelt: Vashegyi György.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában