Helyi közélet

2011.10.13. 14:34

DVTK Stadion: Csak tavasszal lehetséges a szektornyitás

Hosszadalmas a felújítás, az engedélyek beszerzése, ezért leghamarabb februárban lehet szektornyitás.

Hosszadalmas a felújítás, az engedélyek beszerzése, ezért leghamarabb februárban lehet szektornyitás.

A közelgő, Pécs elleni hazai bajnoki mérkőzés miatt felemlegettük a DVTK ügyvezetőjének, hogy a csapat legutóbbi, miskolci meccsén (a Győrt verték meg a piros-fehérek) akadtak olyan nézők, akik nem tudtak bejutni a stadionba, miután elfogytak a belépők...

Anyagi értelemben is

– Értesültem minderről még a találkozó alatt – jelezte Dudás Hunor. – Ez tényleg az a tipikus eset, amikor az ember egyik szeme sír, a másik nevet. Sírt, mert nem minden szurkolónk élvezhette élőben az összecsapást, nevetett, mert jó volt látni, hogy tele van a stadion. Egy ideje már dolgozunk azon, hogy az egykori Digép felé eső három szektort is meg tudjuk nyitni, de az illetékes szakhatóságoktól nem kaptunk rá engedélyt, igaz, ez eddig nem is volt probléma. A DSM Nonprofit Kft-vel, amely a terület kezelője, gazdája, az elmúlt két hétben is kerestük a megoldásokat, ám a különböző felújítások elvégzése, az engedélyek beszerzése nem megy, menne egyik napról a másikra. Ezért úgy néz ki, hogy leghamarabb a tavaszi első hazai mérkőzésünkön engedhetünk be arra a részre nézőket. Sajnálom, anyagi értelemben is, hiszen ha az időjárás nem szól közbe, akkor november 27-én a Ferencvárost látjuk vendégül, s nem lett volna mindegy, hogy a jegybevétel egy bizonyos összeg, vagy még tizenöt-húsz százalékkal több.

ÉM-MI


DVTK: jegy a lelke mindennek!

Miskolc – Csütörtökön reggel két helyszínen -Mini Olimpia Sportbolt, Miskolc Plaza dohánybolt –  is megkezdődött a szombaton 18 órakor kezdődő Diósgyőri VTK – Pécs NB I-es labdarúgó mérkőzésre a jegyelővétel.

Hamarosan DVTK "ajándékboltolhatunk"

Miskolc – Nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük: jelen pillanatban Magyarország legnépszerűbb futball klubja, a Diósgyőri VTK! Ez a tény nem csak abban mérhető, hogy ezrek kísérik a csapatot az idegenbeli találkozókra is, hanem abban is, hogy óriási a kereslet a DVTK-s ajándéktárgyak iránt. De vannak-e DVTK polók, sapkák, netán bögrék?


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában