Időjárás

2022.01.02. 18:41

Sűrű ködre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat Borsodban (frissítve)

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is sűrű ködre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Drónnal készült felvételen ködös táj Mátrafüred közelében 2021. december 30-án. MTI/Komka Péter

Fotó: Komka Péter

18:30

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyére vasárnap estére is megmaradt a sárga riasztás a köd miatt. Tartós, sűrű ködre kell számítani, a látástávolság pár száz méter lehet.

 

Északkeleten néhol még éjjel is lehetnek ködfoltok, majd hajnalra már javulnak a látási viszonyok. Hétfőn az északi és északkeleti megyékben helyenként viharos széllökések (60-70 km/h) is előfordulhatnak, a hegyekben >75 km/h erejű széllökés is kialakulhat északnyugati irányból. Délutántól fokozatosan mérséklődik a légmozgás - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

 

Hétfőn helyenként kialakulhat kisebb eső, zápor, részletek itt!

8:30

 

Elsőfokú, sárga figyelmeztetést adott ki Magyarország területére, köztük Borsod-Abaúj-Zemplén megyére 2022.01.02. vasárnap éjfélig az Országos Meteorológiai Szolgálat..

 

Napközben a köd fokozatosan zsugorodik, oszladozik. Leginkább az északkeleti megyékben lehet számítani nagyobb területen tartós ködre - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában