Eddig jó

2023.04.25. 17:00

A hétvégén még jól vizsgáztak az új betonelemek Lillafüreden

Voltak szabálytalankodó autók, de komolyabb fennakadás nem.

HI

Fotó: Bujdos Tibor

Ahogy korábban beszámoltunk róla, 150 méter hosszban betonelemek kerültek ki az Eger-Hollóstető-Miskolc útszakasz Lillafüredet érintő részére, amelytől azt remélik, hogy megakadályozza az út szélére parkolást. A tavaly kialakult parkolási káoszt szeretnék megakadályozni, amely miatt egyeztetés indult a rendőrség, a Magyar Közút, illetve a miskolci önkormányzat között. Korábban ugyanis a területre vezényelt rendőrök folyamatos jelenléte kellett ahhoz, hogy a forgalom folyamatossága biztosított legyen a turista szezon alatt.

Az elmúlt hétvégén jó idő volt, így sokan mozdultak ki otthonról és a Lillafüreden is nagyobb volt a mozgás, mint a korábbi hetekben, hónapokban, így kíváncsiak voltunk, milyen volt a közlekedési, parkolási helyzet.

Portálunk megkeresésére a vármegyei rendőr-főkapitányságon úgy tájékoztattak, hogy nem volt olyan komolyabb esemény, ami problémát okozott, sem baleset nem fordult elő, sem intézkedésre nem volt szükség a közlekedés fennakadása miatt. Néhány szabálytalanul várakozó jármű előfordult a a Bükkben, de olyan eset nem, ami fennakadás jelentett volna a közlekedésben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában