boon.hu PODCAST
2023.06.28. 09:00
Az aludttej művésznéven joghurt
B.Tóth Erika
Fotó: Shutterstock
Itt a nyár és sokan szeretnek a szabadban főzni, bográcsozni, tárcsás húsokat sütni. Azt hisszük mindenhez értünk, pedig szakértelem nélkül nem sikerülhet jól az étel sem. Önök tudják mi a különbség a kakaspörkölt és a kakas paprikás között? Ha meghallgatják az alábbi beszélgetést, erre is választ kaphatnak.
Csetneki László mesterszakáccsal, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Heves és Nógrád megyei elnökével B. Tóth Erika beszélgetett.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre