boon.hu PODCAST

2023.06.28. 09:00

Az aludttej művésznéven joghurt

B.Tóth Erika

Fotó: Shutterstock

Itt a nyár és sokan szeretnek a szabadban főzni, bográcsozni, tárcsás húsokat sütni. Azt hisszük mindenhez értünk, pedig szakértelem nélkül nem sikerülhet jól az étel sem. Önök tudják mi a különbség a kakaspörkölt és a kakas paprikás között?  Ha meghallgatják az alábbi  beszélgetést, erre is választ kaphatnak. 

Csetneki László  mesterszakáccsal, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Heves és Nógrád megyei elnökével B. Tóth Erika beszélgetett.

 


Még több podcast a boon.hu oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában