Mi jöhet még?

2024.04.09. 17:30

Most ételmaradékkal öntik le az autókat az Avason

Egy érintett posztolt a meghökkentő esetről. Többen felháborodtak a bejegyzést látva.

Ujlaki Attila

Nem életbiztosítás közel parkolni a panelházakhoz

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Igencsak sajátos módon fejezhette ki valaki a nemtetszését a miskolci Avasi lakótelepen, ugyanis egy parkoló autóra ételmaradékot önthetett – erről egy érintett posztolt a napokban az egyik legnagyobb közösségimédia-megosztó oldalra. 
Azt is írta, hogy ők csak beszélgettek a parkoló autónál, amikor váratlanul ételözön zúdult az autóra. Azt is részletezi, hogy a környéken egyébként gyakran történik hasonló eset. 
„Itt valami olajjal öntik le vagy kenyérmixszel az erkélyről vagy ablakból az autókat” – írta.

 Az esettel kapcsolatban megkerestük a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Varga Rudolf szóvivő elmondta, hogy egy ilyen eset akkor számít rongálásnak, ha az autóban kár keletkezik. 

Bírság járhat érte 

„Fontos azt leszögezni, hogy egy ilyen cselekmény köztisztasági szabálysértés lehet” – hangsúlyozta. 
Korábban is történtek hasonló autós ellenes cselekmények a városrészben. Néhány hónapja írtunk arról, hogy egy Avason élő arról posztolt, hogy egy almára szigetelőszalaggal vélhetően petárda van erősítve. A posztoló azt írta: a Klapka György úton a parkolóban dobálóznak ezekkel. Az eset nagy felháborodást keltett, többen azt kérdezték: Mire jó ez? 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában