Koncert

2024.05.31. 09:00

Gelejre érkezik a Stinky Bugs

Június 1-én Gelej községben a sportpályán este 20 órakor a Stinky Bugs ad koncertet.

Boon.hu

A 2019-ben alakult együttes három jó nevű tagból áll, Schneider Zoltán gitár, Gátos Iván billentyűsből és Gátos Bálint basszusgitárosból. Több ismertetőjegyük is van amellett, hogy népszerűbb dalokat dolgoznak fel saját funk stílusukban, utólag nem szerkesztik, vagy adnak hozzá az eljátszott számokhoz, mindig készítenek mozgóképet, amit Youtube-on, Facebookon és Instagramon publikálnak, hétről-hétre más népszerű előadót kérnek fel közreműködésre.

2019 novemberében publikált első dalukat követően már 86 feldolgozást készítettek Youtube csatornájukra, amit folyamatosan frissítenek újabb dalaikkal. Több neves előadóművésszel együttműködnek, például Tóth Verával, Törőcsik Franciskával, QkaMC-vel, Kohánszky Roy-jal, vagy éppen Zentai Márkkal, Mező Misivel, Varga Zsuzsával, Zabos Reginával, Schoblocher Barbarával, Nagy Adrival.

Az énekesek mellett fontos szerepet kapnak a Stinky Bugs életében a hangszeres közreműködők is. Dobokon, csak hogy néhány nevet emítsünk, Dirk Erchinger (Kruder & Dorfmeister, Count Basic, Gloria Gaynor), Badics Márk (Konyha, Jamese), Molnár Matyi (Geszti, Yulaysi Miranda), Mike Zsolt, Csányi Zoltán (RAZ), vagy éppen Kaszás Péter (Al Di Meola, Djabe) erősítették a produkciót.

Az esemény díjmentes, amit a Petőfi Kulturális Program a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében valósulhat meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában