Választás 2024

2024.05.30. 18:42

Bocsánatkérést követelnek dr. Barkai Lászlótól

"Miskolc elhunyt polgármesterét, Kriza Ákost keverte bele a választási kampányba Gyurcsány helyi embere - azonnali bocsánatkérésre szólítja fel a Fidesz-KDNP Barkai Lászlót, a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltjét" – írja közleményében Hollósy András.

Boon.hu

Barkai Lászlót az ATV-ben elhangzott mondatai miatt szólította meg a FIDESZ-KDNP miskolci frakciószóvivője

Fotó: Vajda János

A FIDESZ-KDNP miskolci frakciószóvivője a következőképpen folytatja:

„Méltatlan, felháborító és etikátlan. A választási kampány hajrájában nem foglalkozva egykori orvoskollégája emlékével, Barkai László, a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltje azt nyilatkozta az ATV-ben, hogy "Kriza Ákos által fémjelzett két ciklusnak a visszajövetelét" kívánja megakadályozni. Úgy érezzük, hogy egy magát országos hírűnek titulált orvostól elvárható lett volna, hogy Miskolc egykori elhunyt polgármesterét ne keverje bele sem önös érdekből, sem pedig kegyeleti okokból a választási kampányba. De ha már megtette, kérjen bocsánatot! Kérjen bocsánatot, hiszen Barkai László is aláírta a Választási Etikai Kódexet, amelyet ezzel a megnyilvánulásával meg is szegett. A miskolci FIDESZ-KDNP eddig is, ezután is a béke és a békés kampány mellett áll.” – zárja a közleményt Hollósy András.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában