Választás 2024

2024.06.08. 19:05

Egymillió Találkozás Napja: A választás tétje óriási, Miskolcon is

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő rengeteg háztartást keresett fel az egymillió találkozás napján.

Boon.hu

Szombathy Dénes, Czinkné Sztán Anikó és Csöbör Katalin

A választás tétje két szempontból is óriási – mondta Csöbör Katalin. – A hazai baloldal lezüllesztette Miskolcot, a brüsszeli bürokraták pedig végzetes irányba sodorják Európát.

Csöbör szerint a mai mozgósítás éppen emiatt roppant fontos. 

– Miskolcon és környékén mintegy ezer, országosan 50 ezer aktivistával keressük fel a jobboldali embereket, hogy figyelmeztessük őket, hogy a tét óriási, holnap mindannyiunk szavazatára szükség lesz. De úgy érzem, hogy a választóink tisztában is vannak ezzel, és jól tudják, hogy a békéhez, egy sok évszázados értékeit megőrizni kívánó Európához, valamint egy fejlődő Miskolchoz az ő voksuk is kell.

Csöbör Katalin, Varga Anett és Kozma Istvánné képviselőjelölt

– Miskolc árnyéka lett önmagának – nyilatkozta Varga Anett. – Mára leszakadtunk a hozzánk hasonló nagyvárosokhoz képest, a tömegközlekedés kaotikus, a közbiztonság pedig rossz. Nem lehet már nyugalomban végigsétálni éjszaka Miskolc sétálóutcáján. Részegekkel, hangoskodókkal, kötekedőkkel van tele a főutca. Ezen változtatni kellene, hogy legalább ez a csöppnyi kikapcsolódás, egy esti séta megmaradjon az embereknek.

– Békét szeretnénk Európában – fogalmazta meg tömören véleményét Dufala József

Dufala József és Barta Gábor önkormányzati képviselő

– Európa a háború felé sodródik. Ebben a helyzetben állandóságra, kiszámítható politikára van szükség – nyilatkozta Nikházy Andrásné.

 Számomra ezt a fajta politikát a jelenlegi kormány testesíti meg.

Nikházy Andrásné Barta Gáborral

– Nekünk nemzeti kötelességünk és elkötelezettségünk, hogy azokra az emberekre, arra a pártra szavazzunk, akik kiállnak mellettünk, nemzeti értékeink és kereszténységünk mellett – nyilatkozta Szombathy Dénes. – Imádkozni fogunk azokért az emberekért, akik vállalják, hogy ezeket az értékeket képviselik. Reméljük a háború minél előbb elcsendesedik és béke lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában