Választás 2024

2024.06.08. 18:11

Egymillió Találkozás Napja: Járdánházától Borsodnádasdig

Riz Gábor országgyűlési képviselő számos településen megfordult a választás előtti napon. A miniszteri biztos többek között Borsodnádasdon és Járdánházán is járt, ahol a helyiekkel találkozott, beszélgetett a vasárnapi voksolás előtt.

Marosréti Ervin

Fotó: Marosérti Ervin

A Fidesz-KDNP politikusa kiemelte: a fiatalok azért szórakozhatnak önfeledten például egy sportpályán, mert Magyarországon béke van. Ahhoz pedig, hogy ez az állapot a jövőben is fennmaradjon mindenkinek el kell mennie holnap szavazni.

– Még egy utolsó nagy hajrába kezdtünk – tette hozzá Riz Gábor. – Meg kell győznünk az ismerőseinket, a rokonainkat és a barátainkat és holnap tegyünk azért, hogy Magyarország a béke szigete maradhasson.

A Fidesz-KDNP ózdi jelöltjei pedig a telefon mellett ültek. Azon dolgoztak, hogy minél több helyi választópolgárt felhívjanak, meggyőzzenek arról, hogy vasárnap hazánk jövőjéről döntenek az emberek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában