Tanácsok

2024.06.25. 15:30

Hogyan takarékoskodjunk az energiával? Mini konferencia Szikszón

Hasznos információkat, tippeket kapnak az energiatakarékosságról a szikszói konferencia résztvevői.

Boon.hu

A kitüntetéseket Szikszó város napján adják majd át Fotó: MW

Június 26-án, szerdán 14 órától az Inkubátorházban rendezik a „Hogyan takarékoskodjunk az energiával?” című mini konferenciát. Az esemény célja, hogy hasznos tanácsokat és trükköket osszanak meg a lakosság és a vállalkozások számára az energiahatékonyság növeléséről.

A délután során Marjai Pál, Szikszó alpolgármestere bemutatja az energiafejlesztési beruházási projektet. Mórucz Norbert, az Ipari, Tudományos, Innovációs és Technológiai Parkok Egyesületének elnöke előadást tart a fenntarthatóságról és a fejlődésről.

Tippek és trükkök a mindennapokhoz

Dr. Bolló Betti egyetemi docens és Dr. Voith Katalin, a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karának tudományos főmunkatársa, hasznos információkat osztanak meg az otthoni energiatakarékosságról. Prof. Dr. Piskóti István szemléletformáló otthoni és közösségi megoldásokról tájékoztatja a résztvevőket.

Hasznos nyeremények

A konferencia során a résztvevők nem csak értékes tudással gazdagodhatnak, hanem lehetőségük nyílik kötetlen beszélgetésekre is. Emellett a résztvevők között fogyasztásmérőket és vízszabályozókat sorsolnak ki az energiatakarékosság jegyében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában