Programajánló

2024.06.02. 11:30

Megkezdődött a strandszezon - fotókkal

Az Ellipsum élményfürdőben jártunk, ahol a fürdőzők osztották meg tapasztalataikat a vízi komplexumról.

Ujlaki Attila

A gyerekek élvezték a legjobban a frissítő habokat.

Fotó: Vajda János

Az Ellipsum Élmény és Strandfürdő Miskolctapolca egy ötcsillagos élményfürdő, amelynek minősítését nemrég kaptuk meg – mondta portálunknak Németh Judit, a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője szombaton. 

Megkezdődött a szezon

Annak kapcsán járt portálunk a fürdőben, hogy megkezdődött a strandszezon. „Az országban nem sok ilyen fürdő van, és a komplexum 21. századi felszereltségű” – mutatott rá. Az épületbe belépve impozáns látványt nyújt, és a hétvégi napon nagyon sok fürdőzővel találkoztunk. „Egyre népszerűbb a fürdő, de természetesen a látogatottság nyáron a legnagyobb” – hangsúlyozta. 

Színes programok

Arról is beszélt, hogy különböző kedvezményekkel igyekeznek kedveskedni a miskolci lakosoknak. „Színvonalas programokkal és élményekkel várjuk a fürdőzni vágyókat a fürdőbe” – mondta. Arra is rámutatott: különböző kedvezményekkel igyekeznek kedveskedni a miskolctapolcai lakosoknak is. 

Jól érzik magukat

Karaba Lászlóné az unokájával érkezett az Ellipsumba. Azt mondta a boon.hu-nak, hogy elégedettek a fürdővel. „Komplex jegyet vettünk, mert úszni is át szeretnénk menni a másik fürdőbe” – mondta. Arról is beszélt, hogy a szaunát kissé hiányolja, de hallotta, hogy korábban leégett. Kovács János a családjával érkezett. Ő azt mondta, hogy mindennel elégedett, szerinte az árak tűrhetőek, de minden szolgáltatást meg kell fizetni. „Minden hónapban járunk egyszer fürdőzni, most a gyermeknapot pótoltuk be, de nagyon jól érezzük magunkat itt” – mondta. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában