boon.hu video

2024.06.22. 14:32

Strandhangulat fogadta a családokat a juniálison - Fotók, videó

Medence partyval, hangulatos focimeccsekkel és főzéssel lazulhattak a családok.

Fotó: Bátori Péter

A Szentpéteri kapuban lévő Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház juniálisán a család valamennyi generációja megtalálta a maga szórakozását. A legkisebbek a medencében kerestek enyhülést a nagy hőségben, ahol úszóversenyt is rendeztek. A bevállalósabbak kipróbálták a hatalmas gumicsúszdát, az ugrálóvárat, vagy a juniális helyszínéül szolgáló park adta szabadtéri edzés lehetőségeit. A fiúk lelkesen ültek a gokartok volánja mögé, hogy menjenek pár kört a juniális zöldterületei mellett. 

Gazdag program várta az érdeklődőket

A családok férfitagjai baráti focimeccseken tették próbára ügyességüket, míg a hölgyek főzés terén mérkőztek meg egymással. A résztvevők lecsót főztek, azonban nem volt semmilyen szigorú megkötés, mindenki a saját fantáziája és ízlése nyomán készíthette el sokak kedvenc nyári ételét. Az igazán „nagyétvágyúak” pedig lángosevő versenyen bizonyíthattak. 

Az édesszájúak sem unatkoztak a hőségben: nagy sláger volt a juniálison a csavart fagyi, nem beszélve a Kinder csokis és gyümölcsös gofriról.  A kreatív gyermekek neveztek a Gyümölcsök című rajzversenyre, emellett henna- és csillámtetoválások színesítették a programot. 

A táncoslábúaknak Sinka Tímea tartott néptáncbemutatót. Lehoczki László vezetésével pedig a Miskolci Spider Mentőcsoport is színre lépett, a gyermekek nagy örömére. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában