Fejlesztés

2024.07.16. 11:15

Egy álom vált valóra Tiszalúcon

Megnyitotta kapuit a település első közterületi játszótere. Az Élni, Egészségesnek Maradni Alapítvány pályázatán elnyert támogatás segítségével létrehozott játszótér a sportpálya területén kapott helyet.

Gárdonyi Edina

A gyerekek birtokba is vették az első tiszalúci játszóteret

Fotó: Facebook

Az esemény fontos mérföldkő Tiszalúc életében, hiszen a település eddig nem rendelkezett ilyen közösségi térrel, ahol a gyermekek és családok biztonságosan és kellemesen tölthetik el szabadidejüket. Az új játékok csodálatos környezetben várják a kikapcsolódni vágyókat, és a tervezés során külön figyelmet fordítottak arra, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő szórakozást.

Dr. Kovács Pál, dr. Koncz Zsófia és Siri Norbert átvágják a szalagot

Az ünnepséget Siri Norbert, Tiszalúc polgármestere nyitotta meg, majd dr. Koncz Zsófia, országgyűlési képviselő, parlamenti államtitkár, az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese köszöntőt mondott. A játszóteret dr. Kovács Pál, az Élni, Egészségesnek Maradni Alapítvány elnöke mutatta be. Beszédeikben hangsúlyozták a közösségi terek fontosságát és a gyermekek egészséges fejlődésének támogatását.

A gyermekek boldogan vették birtokba a hintát

Játék és sportolási lehetőség

A sportpálya, amely az új játszótérnek is otthont ad, további sportolási lehetőségekkel várja a lakosokat. A nyitvatartási időben többféle sporttevékenységre is igénybe vehető, mint például labdarúgás, pingpong, futás, tollaslabda és teqball. Az új játszótér megnyitása új lehetőségeket teremt a helyi közösség számára, és hozzájárul a település fejlődéséhez. Az esemény sikeres megvalósítása azt bizonyítja, hogy a közösségi összefogás és a támogatások segítségével valóra válhatnak az álmok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában