boon.hu video

2024.07.14. 08:09

A nappali forróság után hűsítő volt az esti kvaterka - Fotók és videó

Újra kvaterkáztunk az Avason és megállapítottuk, hogy a programon tényleg voltak „mélyvölgyi buborékok és nyári boldogság” is főleg azért, mert az egész napos forróság július 13-án késő este enyhült valamelyest.

Galambos Eszter

Baráti társaságok keresték fel az Avasi Kvaterka rendezvényt

Fotó: Vajda János

Szombaton este folyamatosan érkeztek a baráti társaságok az Avasi Kvaterkára, hogy szétnézzenek kicsit a Mélyvölgyben és jókat egyenek és igyanak. 

kvaterka011
Zenében sem volt hiány az Avasi Kvaterkán
Fotó: Vajda János

Cselényi Áron első alkalommal látogatott ki a rendezvényre, a Boldváról érkezett Jacenkó Dórát kísérte el, akivel az Ildi Rider zenekart hallgatták meg. Természetesen italokat, és ételeket is kóstoltak, elsősorban közös barátjuk, Májer Emese ajánlására. Emese a  Kvaterka buszban  dolgozott, ahol nagyon finom szendvicsekkel készültek a rendezvényre látogatók számára. 

Természetesen itt is kínáltak remek borokat, a nagy hőségben elsősorban az olaszrizling fogyott, fröccs formájában és jeges teával is készültek azoknak, akik nem fogyaszthattak alkoholt.

Szendrei Zsófia és Veres Dorottya elsősorban a Tisztakosz zenekar koncertjére érkeztek, ez volt az első kvaterkájuk. A zenekar punk, magyar alter, alterrock stílust játszik, ami nagyon tetszik a lányoknak. Zsófia hozzátette, hogy azért a zenék meghallgatásán kívül őt a finom borok is motiválták abban, hogy eljöjjenek, a vörös édes bor a kedvence.

Végigjárták a helyeket

Kalina Bene Brigitta nagyon szereti az Avason megszervezett programokat, ezeket rendszeresen figyelemmel kíséri a baráti társaságával együtt. Most is várták a barátaikat, mikor végre összejönnek, végigjárják a helyeket és feltérképezik a lehetőségeket. Nagyon szeretik a zenekarokat és még időnként táncra is perdülnek. Brigitta barátnője, Baranyi Kis Ágnes párját kísérte el, aki dolgozni jött ki a rendezvényre. Az édes fehér borokat fogyasztja szívesen és ilyenkor akár hajnalig is bulizik a barátokkal. 

Galamb Alex a Sütni Jó Alapítvány finomságaival készült a programra, ahova Alex elmondása szerint pár héttel ezelőtt hívta meg a főszervező. Hajnalban sütöttek tepertős és sajtos pogácsát összesen harmincöt kilót, ezt szerették volna eladni becsületkasszás alapon. A befolyt összeggel, természetesen az alapítványt lehetett támogatni.

Sándor Zsolt borász a pincészete előtt állva várta a vendégeket. Kérdésünkre elmondta, hogy az összes Mélyvölgyben megrendezett kvaterkán kint vannak, hiszen itt van a pincéjük. Bárhova ki is tudnak települni természetesen, ha erre van igény. Olyankor azonban nyilván nem tud mindent kivinni, de most nincs ilyen probléma. Itt a pincészetében minden termék kapható és ez nagyon jó érzés, hogy ilyenkor ki tudja szolgálni a felmerülő igényeket. 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában