boon.hu video

2024.07.19. 13:47

Így lazulnak az egyetemista sportolók – fotókkal, videóval

Az Európai Egyetemi Játékok résztvevői nemcsak versenyeznek, de pihennek is Miskolcon, amelyről a szervezők gondoskodnak.

Boon.hu

Haverok, buli, lazulás

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Az Európai Egyetemi Játékok (EUG) Európa egyik legnagyobb sporteseménye, a résztvevők létszámát tekintve a világ harmadik legnagyobb multisport eseménye. A szervező EUSA 2012 óta minden páros évben rendezi meg a Játékokat, ahol európai egyetemek hallgatói mérik össze tudásukat különböző sportágakban. Az esemény különlegessége, hogy a résztvevők a felsőoktatási intézményüket képviselik a versenyeken. A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) Debrecen és Miskolc városával, a Debreceni Egyetemmel, valamint a Miskolci Egyetemmel közösen rendezi meg idén a játékokat, akinek a sport mellett pihenésre is van lehetőségük Miskolcon. Boda Péter, az esemény egyik főszervezője elmondta a boon.hu-nak, hogy a versenyek után minden délután pihenő zónában várják a versenyen résztvevőket.

 Itt szórakozási, pihenési lehetőséget biztosítunk az egyetemi sportolóknak, akik felüdülhetnek a versenyek után

– mondta. Arról is beszélt, hogy a korábban nagy sikerrel megrendezett éjszakai fürdőzést újra megtartják július 22-én a Barlangfürdőben.

 Szeretnénk a hallgatóknak megmutatni Miskolc város turisztikai látványosságait és azt, hogy milyen helyi értékekkel rendelkezik ez a nagy múltú város

– hangsúlyozta.

További videós tartalmainkért keresse fel youtube csatornánkat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában