Mit csinálsz hétvégén?

2024.07.20. 06:00

Programok hétvégén: világsztár Sátoraljaújhelyen, táncest Miskolcon, fürdőfesztivál Bogácson és Mezőkövesden

Összegyűjtöttük a legjobb programokat a hétvégére.

Tavaly is választottak Fürdő Szépét Bogácson.

Forrás: Bogácsi Gyógy-és Strandfürdő/ Facebook

Groove Éden buli Lillafüreden
Nyári kalandozásra invitálják az érdeklődőket szombat délután: irány a Bükk, ahol a fák árnyékai közt szólnak majd a groove-ok, ritmusos alapot adva a természet hangjainak. A délutáni órákra hozhattok gyerkőcöt, kiskutyát, vagy nagyot, plédet, napernyőt, gumimatracot, vízipisztolyt, tollaslabdát, a szervezők adják a zenei aláfestést, naplemente után pedig egyre dinamikusabbak és hangosabb lesznek. Start 15 óra. Egészen hajnalig. A helyszínről és a vendéglátásról a Medvetalp bisztró gondoskodik, a belépés pedig csak egy mosoly, tehát ingyenes. Adományokat elfogadnak. Szeretettel várják a Rezidencia / Groove Éden buliján minden house zenebarátot.

Bogácsi Fürdőfesztivál
A Bogácsi Fürdőfesztivál 2024. július 20-án izgalmas, szórakoztató felnőtt- és gyermekprogramokkal, koncertekkel és Fürdő Szépe választással várja az érdeklődőket a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőben. Igazi strandélmény 9 medencével, 6 gyógyvizes, 2 gyermek- és 1 úszómedencével, játékos vetélkedőkkel. éjszakai fürdőzéssel, a fürdővárosban, Bogácson. 18.00 órától fellép a Hooligans.

Zsóry Fest
2024 nyarán egy igazi újdonsággal készül a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő vendégeinek, ebben a szezonban először érkezik a ZSÓRY FEST, ami egy 5 hétből és 5 buliból álló rendezvénysorozat lesz. Július 20-tól egészen az augusztus 20-ai hétvégével bezárólag 11 előadó érkezik a hazai élvonalból, hogy a délutáni koncerteken szórakoztassák Mezőkövesd közönségét. Július 20-án szombaton: DJ Deka feat Miss Chrisstyn és Happy Gang / Cory.

Kézműves-, régiségvásár és zsibvásár Szerencsen
Hagyományteremtő vásárok és gourmet ízek, Szerencsen minden hónap 3. szombatján. A Buffalo Market kézműves-, régiségvásár és zsibvásárt rendezik meg Szerencsen, a Buffalo Bill western étterem melletti piactéren. A vásár 8.00-tól 14.00-ig látogatható, a kiállítók letűnt korok kincseit, kézműves remekműveket, egyedi különlegességeket kínálnak az idelátogatóknak.

Limcsi és Bubi Party
Jótékonysági sütivásárt és családi pikniket tartanak szombaton a Horváth-tetőn. Hűsöljetek limonádéval, fagyival. Élmények várják a kicsiket: arcfestés, buborék-világ.

Közösségi szalonnasütés Felsőzsolcán
Felsőzsolca Város Önkormányzata idén is megrendezi Közösségi szalonnasütését a sportpályán, melyre várja a felsőzsolcai lakosságot. A nyár elengedhetetlen része a szalonnasütés, ahol finom ízek és jó hangulat gondoskodik a baráti társaságok kikapcsolódásáról. Ezt a hangulatot hozza el 2024. július 20-án, szombaton 18 órától az önkormányzat a Felsőzsolcai Sportpályára, ahová minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a Közösségi szalonnasütés alkalmával. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyre a Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár elérhetőségein: [email protected] e-mail címen, és a 06 20/413 85 82-es telefonszámon van lehetőség 2024. július 19. napjáig.

Kerti Salsa Batchata táncest
Szombat este héttől Miskolcon, a Kossuth Lajos utca 5. szám alatt szabadtéri Salsa-Bachata bulit rendez a Dynamic Dance Project. Belépő: 2000 Ft. Batyus buli, hozd magaddal a kedvenc kajádat és italodat. Élvezd a latin zene ritmusát, ne maradj ki a buliból, gyere és táncolj!

Nyáresti korzó
Július 20-án szombaton 19.30 órakor a The Acoustic Affair koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők Tiszaújvárosban, a Szelfi pontnál. A The Acoustic Affair tagjai az ország négy különböző városából érkezve Miskolcon találtak egymásra. Klasszikus zenei alapokkal rendelkeznek, de a könnyűzenében is otthonosan mozognak. A zenekar rendszeres fellépője Miskolc város eseményeinek, ugyanakkor országszerte különböző rendezvényeken, illetve utcazenei versenyeken is megmutatták már magukat.


Dixieland Fesztivál Miskolcon
2024. július 19-21. között ismét Dixieland Fesztivál Miskolcon. Két fantasztikus helyszínen, a Szinva teraszon és a Városház téren a Grizzly előtt csendülnek fel a legjobb magyar és külföldi előadók és együttesek dallamai. A programok ingyenesek!

Programok szombaton: 15:00 – 15:30 Dixieland térzene a fellépő zenekarokkal a Virágóránál, 16:00 – 16:50 Kisszínpad – Prím Band, 17:10 – 18:00 Kisszínpad – Debrecen Dixieland Band, 19:00 – 19:50 Nagyszínpad – Four Fathers, 20:10 – 21:00 Nagyszínpad – Debrecen Dixieland Band, 21:20 – 22:50 Nagyszínpad – Miskolc Dixieland Band (+Four Fathers). Programok vasárnap: 10:30 – 11:20 Kisszínpad – Dixieland matiné filmzenékkel, gyerekeknek, felnőtteknek - Miskolc Dixieland Band.


Miskolci Ginfest
Július 19-20-án Miskolctapolcán különleges ginek, tonikok, fűszerek és streetfood fogások mellett a tökéletes hangulatot a GinFest házigazdája Dj Graffy biztosítja. A kétnapos eseményen helyi és nemzetközileg ismert és elismert prémium termékek kerülnek majd reflektorfénybe. Helyszín: A Barlangfürdő és a Fekvő Róka mellett elhelyezkedő őspark. A belépés ingyenes.

Éjszakai fürdőzés a Barlangfürdőben
Július 20-án 19:30-23:30-ig, hangulatos éjszakai fürdőzéssel várnak mindenkit a miskolctapolcai Barlangfürdőbe. Az éjszakai fürdőzés mellett 3 tematikus felöntést tartalmazó szaunaesten is részt vehetsz. Éjszakai fürdőjegy és szaunaest belépőjegy 19:30 – 21:00 óra között vásárolható meg a helyszínen. Az éjszakai szaunaprogramok limitált férőhelyesek, így az ezen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Vadásznap Cigándon
II. Bodrogközi Vadászfesztivál és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Vadásznap Cigándon 2024. július 20-án. Részletek itt!

Tekerj a zöldbe! Kerékpár túra az Élmények Völgyében - III. Lázbérci Kerékpáros Körtúra
Útvonal: Dédestapolcsány – Nekézseny – Sáta – Borsodbóta – Uppony – Dédestapolcsány (23,2 km)

Gönci Barack Ünnep
Július 20-án szombaton rendezik meg a Gönci Barack Ünnepet. A programok 10 órától kezdődnek Gönci Barack Trail futóversennyel, fellép a Galiba Társulat, este megnyitó és a pálinkamustra eredményhirdetése következik. Majd fellép Kacsenyák Gábor és színpadon a Kowalsky meg a Vega.

Borfesztivál Sárospatakon
Sárospataki Borfesztivál 2024. július 19-20. között. Bor és gasztronómia, könnyűzenei koncertek, gyermekprogramok, helyi borászatok bemutatkozása, borverseny. Szombaton R-Go nagykoncert 20.30-kor.

Várostrom Sárospatakon
Ostromhétvége Sárospatakon a Rákóczi Múzeum várkertjében 2024. július 20-21-én.

Világsztár lép fel Sátoraljaújhelyen
Világsztár fellépővel, 70 ingyenes programmal július 17. és 21. között jön a negyedik Déryné Fesztivál. Színház, zene és családi programok öt napot át a Zemplén festői helyszínein, Sátoraljaújhelyen és környékén. Szombaton este fellép Boban Markovic Orkestar, Erdős Fruzsi, Ferenczy György és az 1ső Pesti Rackák. Részletes programbontás: https://derynefesztival.hu/

Veterán Jármű Találkozó és Túra Hejcén
XIX. Veterán Jármű Találkozó és Túra 2024. július 19-21. között Hejcén. Az idei úticél Nagyráska-Szlovákia, ahová a szombati napon látogatnak el az indulók. Szombaton a túra után veterán jármű kiállítást rendeznek. Programok szombaton: 8:00 reggeli, 8:40 járművek felsorakozása a túrára, 9:00 indulás a túrára, 11:00 tervezett érkezés Nagyráskára, majd veterán jármű gyűjtemény megtekintése, 12:30 ebéd, 14:00 visszaindulás Hejcére, 16:00 Hejcei Veterán Jármű Kiállítás, 19:00 vacsora, 20:00 filmvetítés. Programok vasárnap: 9:00 reggeli, 10:00 „Barangolás Hejcén” -gyalogtúra idegenvezetéssel.

Miskolci Termelői Nap
Vasárnap is megtartják Miskolcon a termelői napot. Várnak mindenkit az Erzsébet téren.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában