Segítettek

2024.07.09. 07:10

Szolgálnak és kereket cserélnek

Hétfő délelőtt két szolgálatot teljesítő rendőr egy bajba került kismamának segített.

Boon.hu

Segítettek a bajban - A fotó illusztráció

Fotó: Dirima

A közösségi oldalon nagyon népszerűek a városi csoportok. Az egyik ilyen, Miskolc és én elnevezésű csoportban számolt be egy férfi a ma délelőtt történt esetről:

Jó végre ilyet látni! A mai napon 10:20 perc környéken egy rendőr jött be az Ady Endre úti Barber Streetbe, mert egy terhes kismama defektet kapott, és nem volt nála megfelelő szerszám a cseréhez. Mivel a közelben lakom felajánlottam a segítséget, visszaértem a szerszámokkal de a két rendőr végezte el a munkálatot, addig a szolgálati autóval a defektes jármű mögé álltak biztosítani. Szép munka volt, uraim! Nem csak a csekkeket dobálják valóban. Az én napomat is szebbé tettétek.

– Nagyon fontos és jólesik számunkra a pozitív visszajelzés, ott segítenek a kollégáink, ahol és amilyen módon tudnak – nyilatkozta portálunknak Varga Rudolf, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában