Program

2024.07.06. 16:30

Újra GYEK-napot tartottak Miskolcon-fotókkal

Az esemény célja a GYEK értékeinek bemutatása és a folyamatos kapcsolattartás a szülőkkel és gyermekekkel.

Ujlaki Attila

Európában egyedülálló módon népszerűsítő kampányt indított a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Magyarország egyik legnagyobb Gyermekegészségügyi Központjának (GYEK) a megismeréséhez. A Szeleta Park szombaton is otthont adott a népszerű kezdeményezésnek, ahol Dr. Zahuczky Katalin osztályvezető főorvos, a gyermekrehabilitációs ellátások és kezelések széles palettájáról tartott előadást. 

Volt még arcfestés, zenés-táncos bemutató, zumba és Reimann Zoltán amatőr helytörténész a Miskolc Sárkány nyomában című művét ismertette. 

Korábban írtunk róla, hogy az eseménynek két fő célja van. Az egyik, hogy a GYEK értékeit és lehetőségeit bemutassák az érdeklődőknek, a másik pedig a folyamatos kapcsolattartás a gyermekekkel és a szülőkkel. 

Emellett a program lehetőséget teremt, hogy a résztvevők megismerjék a modern, gyors diagnosztikai és terápiás módszereket, az ellátásokat, amelyek gyermekbarát környezetben történnek, valamint a szülők számára is lehetőséget nyújt, hogy gyermekeiket közvetlenül végigkísérhessék a gyógyulás útján. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában