Alternatíva

2024.07.16. 13:19

Hagyja a vezetést a Forma-1 pilótákra, utazzon vonattal, busszal, HÉV-vel!

Idén július 19-21. között rendezik a Formula-1 Magyar Nagydíjat. A MÁV-HÉV, a Volánbusz és a MÁV-START járatai ezúttal is egyszerű és gyors megoldást jelentenek a Hungaroringre érkezőknek.

Boon.hu

Összehangolt menetrend segít az utazásban Fotó: mavcsoport.hu

A közösségi közlekedési vállalatok integrációja megkönnyíti a közös utazásszervezést és a járatok összehangolását, a közös jegy- és bérlettermékek pedig költséghatékonyabbá és egyszerűbbé teszik az utasok dolgát. Már a tavalyi évben bevált rendszert megerősítve, a rendezvény idején a H8-as HÉV megnövelt kapacitással közlekedik, a Volánbusz pedig ingyenes szurkolói autóbusz-járatokat indít, esténként pedig az emeletes KISS és modern FLIRT motorvonatok segítik a hazajutást Gödöllőről. A Magyar Nagydíj alkalmából F1 Travel Pass néven is megvásárolható Pest Vármegye24 napijegy a MÁV-VOLÁN-csoport minden érintett helyközi járatán érvényes, ha pedig a BKK járatain is utaznánk, a 30 napos Pest vármegyebérletet érdemes megváltani. Minden információ egy helyen, itt olvasható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában