Fejlesztés

2024.08.29. 20:57

Új csoportszobát kap a forrói óvoda

Miskolci cég a kivitelező.

Ujlaki Attila

Új csoportszobát alakítanak ki Forrón

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Az ÉMI-BER Észak-magyarországi Beruházási és Fővállalkozási Lebonyolító Kft. bővítheti a forrói óvodát – ez derül ki a Közbeszerzési Értesítő augusztus 27-i számának adataiból. Az eljárás során 14 vállalkozás adott be érvényes pályázatot, ám a legjobb árat az említett miskolci székhelyű cég kínálta. A település vezetése augusztus 9-én kötötte meg a kivitelezésre vonatkozó szerződést, aminek értelmében az ÉMI-BER Kft. 79,9 millió forint értékű munkát vállalt a Part utca 3. szám alatti óvodaépületben. 

Ezek: meglévő óvoda bővítése új épületrésszel, ami egy új csoportszobát, a hozzá tartozó öltözőt, vizesblokkot és közlekedő tereket foglal magában a szükséges épületgépészeti és épületvillamossági munkákkal együtt. A bővítmény alapterülete 97 négyzetméter – ehhez plusz három parkolóhely szükséges a meglévők mellé, az épület nyugati oldala előtt kialakítva. A villamosenergia-fogyasztás részbeni kiváltására az épülethez 9,0 kW teljesítményű polikristályos napelemes rendszert telepítenek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában