Gazdit keresnek

2024.08.18. 13:00

Három édes kutya vár gazdára. Ugye, tetszik valamelyik?

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Ők várják az adományokat

Fotó: MÁSA

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Murphy 1 év körüli, ivartalanított kankutya. Júniusban érkezett a menhelyre egy szakított sebbel a hátán, valószínűleg beakadhatott valahová. Murphy azóta már szépen meggyógyult, és készen áll a gazdisodásra. Közepes méretű, szobatiszta, szépen és szívesen sétál pórázon.

Murphy
Forrás: MÁSA

Alex 5 év körüli, nagytestű, már ivartalanított kankutya. Volt gazdája, de sosem foglalkoztak vele, ezért Alex neveletlen, szertelen. Nagyon ragaszkodó, erős kutyus, a pórázon sétálást még most tanulja, de jól halad. Idősek mellé nem ajánlják, a leendő gazdi legyen erős és következetes.

Alex

Ervin 1 év körüli, kis-közepes méretű kutyafiú, még áprilisban került be a menhelyre, egy közelben lévő nagyáruház parkolójában kéregetett. Ervin nagyon kedves, ragaszkodó kutyus, de ő is nevelésre szorul, szeret ugrálni. Egy kis odafigyeléssel ideális családi kutya lehetne belőle.

Ervin

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában