boon.hu video

2024.08.24. 15:30

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Mályi Tavi Kavalkádot – fotókkal, videóval

Színültig megtelt a Mályi-tó partja szombaton, kicsikkel és nagyokkal egyaránt.

Boon.hu

IX. Mályi Tavi Kavalkád Fotó: Vajda János

A hétvégén ismét megtelt élettel a festői szépségű Mályi-tó környéke, ahol szombaton megrendezték a népszerű Mályi Tavi Kavalkád nevű programot. A rendezvényre érkező látogatók egész napos családi kikapcsolódásban, kulturális élményekben és természetközeli tevékenységekben részesülhettek.

Színes programok

Az eseményt a Mályi-tó partján rendezték meg, ahol számos sátor, színpad és kézműves stand várta az érdeklődőket. A programok között minden korosztály megtalálhatta a számára legérdekesebb elfoglaltságot: gyermekfoglalkozások, népi játékok, kézműves vásár, valamint színpadi előadások váltották egymást a tóparton. A látogatókat élő zenei produkciók is szórakoztatták, a nap folyamán pedig helyi termelők kínálták portékáikat a vásárban.

Sokan kilátogattak 

A Mályi Tavi Kavalkádra már évek óta járunk, és mindig nagy öröm látni, hogy mennyien érkeznek ide, hogy egy napot a természetben töltsenek

 – nyilatkozta Szabó István. Azt is hozzátette, hogy külön öröm számára, hogy az időjárás is kedvező. „Az elején egy kissé féltünk attól, hogy hideg lesz, de szerencsére újra kellemesen meleg van” – tette hozzá. 

 

Kulturális értékeket őriz

A szervezők a családokra is gondoltak, így korosztálytól függetlenül mindenki megtalálta a számára legmegfelelőbb vízisportolási lehetőséget. A Mályi Tavi Kavalkád ismét bebizonyította, hogy a helyi közösségek számára milyen fontos szerepet játszanak ezek az események. Az egész napos program a szórakozás mellett a helyi természeti és kulturális értékek megőrzésére is felhívta a figyelmet, amely a szervezők szerint a jövőben is központi szerepet fog játszani a rendezvény célkitűzései között.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában