Nyárest

2024.08.10. 20:00

A kisavasi panorámában gyönyörködhettünk az Avasi Kvaterkán - képekkel

Igazi nyáresti hangulatban tekinthettünk le a városra egy pohár finom bor mellett, szombaton. A várva várt kvaterkázás újra eljött és aki részt vett benne, az most sem csalódhatott.

Boon.hu

Finom borok a beszélgetés mellé

Fotó: Galambos Eszter

Augusztus közepét írunk és szinte kínálja magát a lehetőség, hogy együnk-igyunk és jót beszélgessünk a nyári éjszakában, a barátainkkal. 

Családok is kilátogattak a kvaterkára
Fotó: Galambos Eszter

Minden adott volt szombat este a Kisavason, hogy jól érezzük magunkat. Aki nem hozott magával poharat, – és miért is tette volna – annak is lehetősége volt vásárolni a Habzó Szigetnél a Pohárponton és így már felszerelkezve indulhatott el a finomabbnál finomabb nedűket kóstolgatni.

Avasi Kvaterka térkép. Forrás: Avasi Kvaterka Facebook

Érdemes volt mindent megkóstolni

Az Avasi Cellarium, az Ador Pince, az Avasi Bérelde, az Avasi Álom Pince, az Avasi Présház, Gallay Kézműves Pince de VH5 bisztró és a Kvaterka Bisztró is várta a borok szerelmeseit. Aki éhes volt, az sem maradt hoppon, hiszen a Hot Wheel Burger & Grill, Borsodi Sajtműhely is finom ételekkel készült.

Aki pedig a sok ételtől és italtól eltompult, az felrázhatta magát DJ Belascó retró diszkós dallamaira. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában