Még tart

2024.08.25. 13:58

Ma is érdemes ellátogatni a Szerencsi Artúr Napok Fesztiválra

Izgalmas programok és hírességek előadásai várják az érdeklődőket a fesztivál zárónapján.

Boon.hu

Óriási tömeg az Artúr napi fesztiválon

Fotó: FB

A Szerencsi Artúr Napok Fesztivál már évek óta a környék egyik legnépszerűbb eseménye, és az idei év sem kivétel. Azonban ha valaki még mindig hezitálna, hogy vasárnap is érdemes-e részt venni, akkor minden kétséget eloszlatunk: a zárónapon is bőven akad program, amelyért megéri eljönni. Az eseménysorozat utolsó napján olyan fellépők szórakoztatják a közönséget, mint a Zaporozsec, Krisz Rudi, a Hooligans, a Tankcsapda és Majka. Az estét pedig egy látványos tűzijáték koronázza meg.

Színes zenei paletta várja az érdeklődőket 

Az estét a Zaporozsec koncertje nyitja, akik egyedi stílusukkal és fülbemászó dallamaikkal garantáltan megalapozzák a fesztivál hangulatát. Az alternatív rock és pop keveréke kiválóan alkalmas arra, hogy a nap első óráiban megmozgassa a közönséget. Később Krisz Rudi veszi át a színpadot, akinek slágerei már generációk óta meghatározóak a magyar könnyűzenei palettán. A nosztalgikus hangulatot kedvelőknek különösen ajánlott megérkezni erre a koncertre, hiszen Rudi régi nagy slágerei és újabb dalai is biztosítják a jó hangulatot. Az est közeledtével a Hooligans lép fel, ami a rockzene szerelmeseinek kínál felejthetetlen élményt. Az ország egyik legismertebb rockzenekara mindig garantálja az energikus és lendületes fellépést, amit nem érdemes kihagyni. A Tankcsapda koncertje pedig egy igazi rocknagyágyúként folytatja az estét, a debreceni banda minden alkalommal hatalmas tömeget vonz. Azok, akik szeretik a keményebb hangzást, biztosan nem fognak csalódni. A nap záróakkordjaként pedig Majka áll színpadra, akinek zenéje tökéletes lezárása lesz a fesztiválnak. Az énekes-rapper dalaival a közönség garantáltan egy utolsó nagy bulit csaphat, mielőtt elindul a látványos tűzijáték.

Óriási tömeg az Artúr napi fesztiválon
Fotó: FB

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában