Hirdetés

2024.09.13. 09:47

Új világszínvonalú márkakereskedés és márkaszerviz nyílt Miskolcon

IVECO márkakereskedés és márkaszerviz nyílt Miskolcon, szeptember 11-én a Zenit-Auto Rent Kft. legújabb beruházásának köszönhetően. Ennek kapcsán beszélgettünk Turóczi Attilával, a Truck n’ Fleet Kft. ügyvezető igazgatójával.

PR cikk

Fotó: Vajda János

Milyen céllal jött létre a Truck n’ Fleet Kft.?

A cég azzal a céllal jött létre, hogy a teherautós szakma igényeit kielégítve átfogó szolgáltatásokat nyújtson az ügyfelek számára és az IVECO kiemelt kelet-magyarországi márkakereskedéseként és márkaszervizeként. Tevékenységei közé tartozik a gépjármű vizsgáztatás, garanciális ügyintézés, eredetvizsga, tachográf illesztés, valamint minden olyan javítási és karbantartási szolgáltatás, amely a gyorsabb és hatékonyabb szervizelést segíti elő.

Fotó: Vajda János

Mit lehet tudni erről az új létesítményről?

A beruházást a Zenit-Auto Rent Kft. valósította meg, hitelből és önerőből, hogy egy újabb erős bástyát építsen ki a régió autóspiacán. A modern beruházás a - Zenit székházhoz hasonlóan- „Okos Otthon”, amely rengeteg energiahatékony, gazdaságos működést elősegítő rendszert tartalmaz, szem előtt tartva a környezettudatos gondolkodást is. 1750 négyzetméteren, 16 álláson dolgozunk, kamionmosóval, aknákkal és emelőkkel, amellyel komplett szerelvényeket is képesek vagyunk javítani, illetve vizsgasorunk is rövidesen indul, ahol minden gépjárművet – legyen az kamion, traktor, busz vagy személyautó – folyamatosan tudunk vizsgáztatni.

Fotó: Vajda János

Miben lesz ez más, mint a többi szerviz?

A cég tevékenysége nemcsak a teherautókra, hanem a személygépjárművekre is kiterjed. A Truck n' Fleet Kft. nemcsak gépjárműjavítással foglalkozik, hanem járművek értékesítésével is. Kínálatában megtalálhatók teherautók, buszok és kamionok is, emellett tartós bérleti és napi bérleti konstrukcióban biztosít járműveket ügyfelei és partnerei részére. Az épület kialakításánál a munkavállalóink részére bentlakási lehetőséget is tudunk biztosítani, illetve a kamionvezetőknek 3 sofőrpihenőt is kialakítottunk, amely a szervizelés idejére alvási, pihenési lehetőséget nyújthat. Mindezek mellett rövidesen pótkocsik szervizelését és biztosítós ügyintézést is kínálunk ügyfeleinknek.

Fotó: Vajda János

Úgy tudom, hogy a folyamatos fejlesztések nem csak a szervizre, hanem a kollégáikra is vonatkoznak.

Igen, nagyon fontos, hogy képzett, szakmailag a legújabb technológiát ismerő kollégáink legyenek, ezért bel-, és külföldön vesznek részt képzéseken, hogy a megváltozott piacokon is, például az elektromos teherautók, vagy a CNG és LNG hajtású gépjárművek rendszerét is minél jobban ismerjék. Mivel még van szabad pozíciónk a cégnél, így ez, az újonnan érkezőkre is vonatkozik. Másik kiemelt szempont, hogy az igényes környezet igényes embereket kíván, ezért a kollégáink kényelmes és hatékony munkájához modern berendezéseket, tiszta tágas környezetet biztosítunk, hogy egy jó csapatban tudjanak együtt dolgozni.

Soós Tibor, a Zenit-Autó Rent Kft. ügyvezető tulajdonosa
Fotó: Vajda János

Ha jól hallottam, Ön Debrecenből jött Miskolcra és jövő kutatással foglalkozott.

Így van, korábban is a gépjárműiparban dolgoztam és jövőkutatással, azon belül is az önvezető autókkal foglalkoztam. Ez a projekt nem csupán egy új kihívást jelent, hanem egy olyan lehetőséget is, ahol kamatoztathatom az eddig szerzett tapasztalataimat. Az elmúlt fél évben alkalmam nyílt mélyebben megismerni a Zenit-Auto Rent Kft. működését és értékeit, és büszke vagyok arra, hogy ezekkel azonosulni tudtam. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a Zenit által képviselt minőségi szolgáltatásokat tovább vigyük és ezt a beruházást a lehető legmagasabb szintre fejlesszük.

Molnár Tamás az Echo-Tech Vision Kft. ügyvezetője, Emilio Parato, az Iveco kelet-európai régiójának igazgatója, Soós Tibor, a Zenit-Autó Rent Kft. ügyvezető tulajdonosa, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Turóczi Attila, a Truck'n Fleet kft. ügyvezetője
Fotó: Vajda János

Tudnak abban is segíteni, ha valaki más márkájú gépkocsit szeretne szervizeltetni?

Természetesen, teljes körű és professzionális megoldásokat nyújtunk márkafüggetlenül a legszélesebb ügyfélkör számára, komplex szolgáltatásokat nemcsak teher- hanem személyautók szervizelése terén is. Szeretnénk, ha ügyfeleink nem csupán elégedettek lennének a szolgáltatásainkkal, hanem vissza is térnének hozzánk, mert úgy érzik, hogy itt a legjobb kezekben vannak.

 

Truck N’ Fleet Kft.
Cím: 3527 Miskolc, Zsigmondy Vilmos utca 38/A

Telefonszámok:
+36 46 900 100
+36 46 900 700
+36 1 900 0674

E-mail-cím: [email protected]

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában