Hallotta?

2024.08.01. 08:00

Ügyeljen, ha itt parkol Miskolcon, fizetni kell érte

Díjköteles várakozást vezettek be augusztus 1-jétől Miskolcon, a József Attila utcai felüljáró alatti területen

Szaniszló Bálint

Figyelje a táblákat!

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Miskolc Megyei Jogú Város közigazgatási területén járművel történő díjköteles várakozás szabályairól szóló 9/2024. (IV.22.) önkormányzati rendelet döntése értelmében 2024. augusztus 1-jétől a József Attila utcai felüljáró alatti 4904 hrsz-ú terület (József Attila utca 9. - Gömöri pályaudvar - József Attila utca 10. szám által határolt terület) válik díjköteles parkolóvá. 

Itt lett fizető a parkolás Miskolcon mától
Fotó: Mogyorósíi Zsolt Pipó

Az új fizető parkoló a sárga zónába fog tartozni, és óránként 260 forintot kell fizetnie annak, aki az adott helyen szeretne várakozni gépjárművével.

Online váltható bérlet

A parkolóbérletek megvásárlásához nem szükséges személyesen megjelenni a Városgazda ügyfélszolgálatán, mert azok online felületen, előzetes regisztrációt követően - gyorsabban és könnyebben - is megválthatók a varosgazda.hu weboldalon.  De beszerezhető személyesen is a parkolóbérlet a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. parkolási ügyfélszolgálatán (Széchenyi I. utca 20., a Miskolci Nemzeti Színházzal szemben).

péntek 8:00 - 12:00

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában