Seregszemle

2 órája

Biztonság Napja Sátoraljaújhelyen

Idén is megrendezték Sátoraljaújhelyen a Biztonság Napját, a zempléni rendvédelmi szervek hagyományos őszi seregszemléjét.

Boon.hu

Forrás: Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön

Tizedik alkalommal rendezte meg a Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség a Biztonság Napja című programot. A Sátoraljaújhelyre kivonuló rendvédelmi szervek sátrainál a nap folyamán statikus bemutatók várták az érdeklődőket, főként az iskolásokat.
A polgármesteri megnyitóbeszéd főként a lakosság biztonságára, a lakosság biztonságának szolgálatára helyezte a hangsúlyt, aminek az aktuális árvízi helyzet ad különös hangsúlyt; míg a rendezvény díszvendége, a sátoraljaújhelyi származású dr. Demeter Tamás pénzügyőr vezérőrnagy az állomány biztonságát emelte ki, mondván, az életüket kockáztató rendőrök, tűzoltók, büntetés-végrehajtási dolgozók is apukák, anyukák, házastársak, akiket ugyanúgy hazavárnak a családjaik, számolt be róla a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön.
A tavaly az év civil rendezvényének is választott esemény kiválóan alkalmas a szervezeti bemutatkozásra, így a büntetés-végrehajtás munkájáról is többet megtudhatnak évről-évre a látogatók. Idén a drónbemutató mellett, a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön a rendezvény sikeres technikai lebonyolításához járult hozzá.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában