Próba

2024.09.09. 10:00

Fűtésre készen állnak Tiszaújvárosban

Szeptember 15-én hivatalosan megkezdődik a fűtésszezon. Fűtenek, ha kell...

Boon.hu

Ha kell, felmelegítik a radiátorokat Tiszaújvárosban

Fotó: Shutterstock

Szeptember 15-étől Tiszaújvárosban, a TiszaSzolg 2004 Kft. készenlétben áll, és ha a megadott kritériumok teljesülnek - vagyis az átlaghőmérséklet 3 napon keresztül 12 fok alatt marad, vagy egy napon alacsonyabb 10 foknál - akkor indul a fűtés. Bár még most nyár és forróság van, a háttérben rengeteg felkészüléssel kapcsolatos munka folyt - írja a tiszaujvaros.hu. 

- A Szederkényi út és a Tisza út kereszteződésénél a DN300-as északi és déli gerincvezetékekből 200 méternyit kicseréltünk, a szokásos karbantartások részeként vízkőmentesítettük a hőközpontok hőcserélőit, valamint hitelesítettük a hőmennyiségmérő eszközöket - mondja Németh Ádám, a TiszaSzolg távhő üzemvezetője.

Hamarosan töltenek 

- Amit nagyon fontos tudni a fogyasztóknak, hogy hamarosan elkezdjük feltölteni a rendszereket. Tehát ha valakinél munkavégzés miatt nincs feltéve a radiátor, vagy megbontották a csövet a lakásában, az mindenképpen végezzen a munkálatokkal, hogy ne okozzon kellemetlen meglepetést, amikor elkezdődik a rendszer feltöltése. A másik dolog, amit kérünk a fogyasztóktól, hogy nyissák ki a szabályzószelepeket a radiátoroknál, hogy teljesen fel tudjon töltődni a rendszer, és így később ne legyen gond azzal, hogy levegő marad a csövekben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában