boon.hu video

2024.09.03. 09:20

Káosz a a Vörösmarty-Soltész kereszteződésben (Videóval)

Információnk szerint szerda-csütörtök előtt nem irányít villanyrendőr a veszélyes helyen.

Májusban történt a baleset a kereszteződésben, azóta volt újabb is

Mikor lesz újra jelzőlámpa a Vörösmarty-Soltész kereszteződésben? Tettük fel a kérdést tegnap. Az egyik legbalesetveszélyesebb kereszteződésről van szó Miskolcon, és nem működnek a jelzőlámpák. Pénteken történt ott egy baleset, amely során épp a jelzőlámpát működtető berendezést sikerült egy autósnak kiütnie.
Az áthaladás nehézkes, és bár kora reggel és tegnap csúcsidőben rendőr irányította a forgalmat, sokan nem tudják, kinek van elsőbbsége, így folyamatos a káosz. Az ügyet bonyolítja, hogy az Y-híd megépítésével (a hídra vezet fel, illetve onnan le az ide torkolló útszakasz) változott a forgalmi rend, nagy ívben is lehet kanyarodni, amit sokan még mindig nem szoktak meg. Nem véletlen, hogy szinte havonta történik itt baleset még úgy is, hogy működik a jelzőlámpa.

Tegnap megtudtuk, a lámpákat ennél a kereszteződésnél a Magyar Közút Nonprofit Kft. üzemeli. A városháza információi szerint szerda-csütörtökön tudja a társaság leghamarabb visszakapcsolni a közlekedési lámpát.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában