CineFest

2024.09.14. 19:45

Megható köszöntőt mondott Patrick Duffy a miskolciaknak

Pénteken este mutatták be a Lepattanó című filmet, amiben a Dallasban Bobbyt játszó színész, a 75 éves Petrick Duffy is szerepet kapott.

Patrick Duffy köszöntőt mondott a film vetítése után

Forrás: cinefest

Fotó: Horvath Csongor

Óriási vastapsot kapott a Lepattanó című film a miskolci Cinefest Nemzetközi Filmfesztiválon, amelynek egyik szereplője a Dallas jófiúját alakító Patrick Duffy, aki a film végén kedves és megható köszöntőt mondott.

"Most megtudtam, hogy magyar nyelven jobb színész vagyok, mint a sajátomon - utalt a szinkronra, amit zseniális érzékkel az eredeti, Dallasban nyújtott hangján szólaltatott meg Csankó Zoltán.

A stáb, köztük az amerikai színésszel a színpadon
Fotó: Horváth Csongor

A teljes beszéd magyarra fordítva így hangzott:"

Nagyon szépen köszönöm mindannyiuknak. Sokkal jobb színész vagyok magyarul, mint angolul. Teljesen meglepő volt, hogy felkértek, hogy jöjjek ide. Teljes meglepetés és rejtély volt számomra, hogy mi is az a szektorlabda, és teljesen zavarba ejtő próbálási időszak volt, hiszen mindenki magyarul beszélt. De a puding próbája az evés, ahogy mondani szokták. Ez a leginspirálóbb, legcsodálatosabb humanista mozi, amit hosszú-hosszú idő óta láttam, köszönhetően a színpadon lévő emberek hihetetlen művészetének. És én több mint elégedett vagyok, sőt, megtiszteltetésnek érzem, hogy részese lehetek.

Szóval nagyon szépen köszönöm.

A néhány sort a találkozón résztvevő Kassay Tamás osztotta meg, akinek Instagram oldalán vasárnap hajnalig meghallgatható a beszéd.

További videós tartalmainkért keresse fel YouTube csatornánkat itt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában