A legfontosabb napi hírek

6 órája

Felismerhetetlenségig rombolt épület Miskolcon

Baleset, menekülés és elbukott pályáztatás - többek között erről is szóltak a hírek csütörtökön. Hírösszefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplénből.

Boon.hu

A Rockwell épületének felújítása kezdődött meg a Miskolci Egyetemen

Fotó: Vajda János

Egészen Ausztriáig autóztak a borsodi betörőturisták gépkarabélyt lopni. Ítéletet hozott a Szikszói Járásbíróság annak a két férfinak az ügyében, akik Ausztriában lőfegyvert és lőszert tulajdonítottak el egy vadászházból.

Hármas karambol Mezőkövesdnél. A balesetben többen megsérültek. Az elsődleges információk szerint elsőbbségadási kötelezettség elmulasztása miatt történhetett a baleset, hárman megsérültek.

Az Európai Egyetemi Játékokon, valamint az országos, európai vagy világeseményeken az elmúlt tanévben sikereket elért hallgatóit sportolói díjjal ismerte el a Miskolci Egyetem, valamint az eseményen résztvevő önkéntesek munkáját is megköszönték. Az intézmény a közösségi oldalán is gratulált minden díjazottnak.

Három vendéglátó egységre írt ki pályázatot a Miskolc Holding. Az avasi vendéglátóhelyek: az Avas kilátó kávézó, a kilátó lábánál lévő amfiteátrum, valamint a Bortanya üzemeltetésére harmadszor kerestek bérlőt. Egyelőre továbbra is „gazdátlanok” maradnak az épületek. 

Rá sem lehet ismerni a Rockwell épületére az Egyetemvárosban. Egészen a szerkezetéig bontják vissza a hat évtizede épült egyetemi menza épületét. A földszintjén működő Rockwell is teljesen új külsőt és belsőt kap.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában