Programajánló

2 órája

A nyelvek európai napját ünneplik

A rendezvénysorozatnak a miskolci Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár ad otthont.

Boon.hu

Képünk illusztráció Fotó: Bujdos Tibor

Az intézmény szeptember 18-án tartotta a rendezvénysorozat első programját, melyen Berlin - a tudós nők fővárosa címmel nyílt kiállítás, mely október 12-ig tekinthető meg. A könyvtárban szeptember 26-ig még öt program várja az érdeklődőket: kvíz, ismeretterjesztő előadás és ünnepélyes könyvadományozás is. A színes rendezvények között mindenki talál kedvére valót.

A nyelvpörgető kvízjáték szeptember 23-án, hétfőn lesz délelőtt 10-től este 6 óráig. Egy QR-kódos játékot Angol nyelvi kalandok címmel másnap játszhatnak osztályok, tanulócsoportok. 25-én, szerdán délután fél 5-től a lengyel könnyűzene utolsó ötven évéről hallhatnak az érdeklődők. 26-án, csütörtökön délután fél 4-kor ünnepélyes könyvadományozás következik, majd egy óra múlva a nyelv és társadalom kapcsolatával foglalkozhatnak a jelenlévők. A Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár a Mindszent tér 2. szám alatt található.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában