Több helyszínen

2024.09.05. 11:30

Kiderült a program: két nap zene és tánc a Miskolci Pikniken

Igazi zenei parádét tartogat a 2024-es Miskolci Piknik. Idén két színpadon váltogatják egymást a jobbnál jobb produkciók, de nézzük sorban, melyik színpadon, kiket láthatunk!

Sztárok a miskolci pikniken

Fotó: MW

A Szent István téri Nagyszínpadon találkozhatunk a tavaly látogatócsúcsot döntő Majkával, aki az idén is bebizonyítja majd, hogy mindenki táncol, Desh pedig magabiztosan szállítja majd a reggae és dancehall ritmusokat, a kukásautóból egyenesen a Piknik Nagyszínpadára.  Újra itt lesz a legutóbb zajos sikert arató, csupaszív fenegyerek, Manuel, Geszti Péter pedig teljes karrierjét felölelő programmal érkezik, amiben lesznek Rapülők, Jazz+Az és Gringosztár dalok is bőséggel. 

Mindenki megtalálja kedvenc stílusát

Igazi banzáj is lesz a Szent István téren, hiszen érkezik Hauber Zsolt X Bonanza Banzaii és megidézi a 90-es évek Magyarországának legnagyobb dark-wave slágereit. A Helldance és Bréda Bia DJ szettjein túl az elektronikus tánczenék rajongói számára lesz még egy meglepetés, egy igazi világsztár, akinek a kilétét a szervezők még nem árulták el. 

Természetesen a gyermekekről sem feledkeztek meg a programok összeállítói, hiszen a legkisebbeknek itt lesz az Alma együttes, valamint Farkasházi Réka és a Tintanyúl, kedves, mókás gyerekdalokkal. 

A Villanyrendőr színpadon főként a táncos műfajoké lesz a főszerep, hiszen itt lesz a Club54 - Mamma Mia, a Groovehouse, a BonBon, Bebe, Dj Dominique, Erős vs. Spigiboy, Regán Lili, a Loving Arms, Tomy Montana, Brook, Crotter x Varning. A szervezők azt ígérik, hogy az Erzsébet téren viszont idén kizárólag a gasztronómia lesz a középpontban, ahol előadások, bemutatók és sztár-séfek váltogatják majd egymást – ennek programjáról későbbre ígértek részleteket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában